Love Yourself er en nettside for unge jenter som ønsker å finne veien til bedre selvtillitt og livsglede. Kanskje sliter du med komplekser, depresjon og dårlig selvbilde? Da kan denne nettsiden hjelpe deg med å få det bedre med deg selv.

Love Yourself er en datterside av vår hovedside gudinne.no, spesielt skapt med kjærlighet og omtanke for unge jenter som vokser opp i en verden med urealistisk kroppspress og skyhøye forventninger.

Derav domenenavnet indre.gudinne.no – fordi vi mener alle kvinner er gudinner, uansett alder og utseende.

Logoen til Love Yourself er en sommerfugl, fordi sommerfuglen symboliserer forandring. Og du kan forandre deg til akkurat den personen du ønsker å være.

Love Yourself forsøker å gjøre det enkelt for unge jenter å forstå sin egen verdi uavhengig av utseende, prestasjon og populæritet i sosiale medier.

Gjennom en rekke artikler og øvelser håper vi å kunne bidra til at du som ung jente får styrket både din selvtillit og selvfølelse, slik at du igjen kan bli et positivt og inspirerende forbilde for andre unge.

Love Yourself er en 100% idealistisk side laget av et frivillig team coacher og ildsjeler. Derfor er siden også helt fri for reklame og affiliatesamarbeid.

Vårt mål er at dette skal være et fristed der du kan lese, lære og la deg inspirere uten distraherende elementer. Alt på denne siden er helt gratis.

Lurer du på noe er det også helt uforpliktende å ta kontakt med oss.

Ønsker du å bidra?

Ønsker du å bidra med noe du har skrevet? Noe som du tror kan inspirere andre unge til å få det bedre med seg selv?

Det vil vi sette svært stor pris på. Vi kan dessverre ikke honorere bidrag, men vi linker tilbake til din blogg om du ønsker, slik at du på den måten kan få litt markedsføring.

Benytt kontaktskjemaet om du ønsker å bidra. Vi svarer deg så fort som mulig!Innehaver og gründer bak Love Yourself og Gudinne.no er Anniken Valstad fra Oslo, Life Coach og online rådgiver med mange års erfaring.

Anniken kan også kontaktes direkte på mail anniken@gudinne.no